9890.be   ---   Gavere  •  Asper  •  Baaigem  •  Dikkelvenne  •  Semmerzake  •  Vurste

Wat is 9890.be?

9890

9890 is de postcode voor Gavere met als deelgemeentes Asper, Baaigem, Dikkelvenne, Semmerzake en Vurste. De foto's op deze site hebben dan ook dit geografisch gebied als leidraad. Elke dag tonen we een foto die, zo mogelijk, verband houdt met deze tijdsperiode.

Auteursrecht

Iedere foto die op 9890.be gepubliceerd wordt, blijft eigendom van de oorspronkelijke auteur. 9890.be publiceert enkel die foto's waarvan de auteur en/of de eigenaar uitdrukkelijk de toestemming geeft. 9890.be gaat er steeds van uit dat de fotograaf in kwestie de toestemming heeft bekomen om de geportretteerde personen of objecten te publiceren en kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

9890.be gaat er steeds van uit dat de persoon die een foto inzendt ook de auteur en de eigenaar van deze foto is en over alle rechten beschikt om hem te publiceren en kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Dankwoord

De idee voor 9890.be is ontstaan na een ontmoeting tijdens een workshop fotografie met Pieter Baert. Hij oprichter en medewerker van drieduizend.be en tweeduizend.be. Met zijn enthousiasme heeft hij ons geïnspireerd om 9890.be tot leven te brengen.